Megszólalt Vágó István felesége.. 44 éve éltek házasságban


44 éve éltek házasságban. S nem is akármilyen volt ez a házasság – kapcsolatuk kiegyensúlyozott, és boldog volt. Ennek is meg volt a titka.. Nem lehet azt mondani, hogy átlagosan indult kapcsolatuk, ugyanis még megismerkedésükkor Vágó István jegyes volt.1979 február 13-án ismerkedtek meg, egy sajtóvetítésen. Későbbi felesége – Judit – újságíró volt, és egyáltalán nem foglalkoztatta olyan gondolat,hogy rövidesen házasságra lép.
Erre a rendezvényre Vágó jegyes menyasszonyával érkezett. Első találkozásukkor megtetszett neki Judit, de csak pár szót váltottak. Aztán mikor Vágó felbontotta eljegyzését elkezdett udvarolni Juditnak, s mem igazán aprózták el a dolgot, megismerkedésük után 5 hónappal már össze is házasodtak. És az igazság az, hogy egész kapcsolatuk lényegében idillinek mondható. Osváth Zsolt (YoutTube) megkérdezte tőle, hogy mi a boldog házasság titka: Közöttünk van munkamegosztás az élet kis és nagy dolgaiban is. Én például a pénzügyekhez abszolút nem értek, mindent ő intéz. Tavalyelőtt adott nekem egy húszezrest, azt szokta mondani: “Fogadjunk, hogy még benne van a zsebedben!” Sok mindenről szoktunk beszélgetni, ez egy jó megosztása az élet dolgainak – ecsetelte az 1Kanapén vendégeként. 1 évvel ezelőtt vallotta:  “Egyelőre még én hozom és én viszem ki a szemetet.
Kamerák előtt kétszer főztem, de nem tudok főzni, takarítanom sem kell, bár a morzsát a morzsaporszívóval összeszedem néha az asztalról.’ Feleségét utolsó pillanatáig nyuszinak szólította…. aranyos. Vágó István tudta magáról, hogy nem egy könnyű természet, ezért elismerte azt is, hogy feleségének nincs könnyű dolga vele. “Hirtelen haragú vagyok, gyorsan felkapom a vizet, elismerem, nem vagyok könnyű ember. Judittal azonban nem lehet veszekedni, mert nagyon toleráns. Ez a titok.” - Femina.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal