HALÁLOS tragédia Hajdú-Bihar vármegyében! Kedves mindenki, kedves ismerőseim! Meghalt az 1 hónapos kisbabám! Isten Veled Zsanett babaTragédia Hajdú-Bihar vármegyében: Meghalt egy csecsemő Hajdú-Biharban, anyja azt hazudta, hogy egy patkány harapta meg. A bíróság nemrégiben jogerős ítéletet hozott az ügyben. Hajdú-Bihar vármegye egyik városában élt az a háromgyerekes nő, aki március 11-én 7 óra körül felkelt, megetette egyhónapos csecsemőjét, majd a már alvó babát az ágyra fektette, közelébe pedig egy hősugárzót tett, amit magas hőfokra kapcsolt.
Ezt követően a nő átment egyik ismerőséhez, ahonnan haza akarta vinni másik két gyerekét, de mikor 8 óra körül visszaértek otthonukba, szörnyű látvány fogadta őket. A kisbaba élettelenül feküdt a hősugárzó mellett, az anya ekkor kétségbeesetten átszaladt gyermeke élettelen testével a másik épületbe, ahol nővére is lakott, majd közösen tárcsázták a segélyhívót. A mentőknek először azt mondták, a kicsit patkány harapta meg, de hamar kiderült, hogy ez nem igaz. Mikor a szakemberek a helyszínre értek, már nem volt mit tenni, a csecsemő testének 13 százalékát másodfokú, helyenként harmadfokú égési sérülések borították, a gyerek végül az ezek által okozott sokszervi elégtelenség következtében halt meg.
A nő beismerő nyilatkozatában semmit sem tagadott, a tárgyalásról való jogáról pedig lemondott. A Debreceni Törvényszék április 28-án tartott előkészítő ülésén a nőt bűnösnek találták gondatlanságból elkövetett emberölés vétségében, így 2 év fogházbüntetésre ítélték, melynek végrehajtását 3 évre felfüggesztették. A bíróság ítélete jogerős – olvasható a Debreceni Törvényszék hivatalos oldalán. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal