Ebben a pillanatban jött a rendkívüli hír Gálvölgyi Jánosról! Megszólaltak az orvosok - Így van jelenleg:



Továbbra is az intenzív osztályon fekszik Gálvölgyi János. Az ország egyik legnépszerűbb művésze szerdán délelőtt, otthonában lett rosszul, a családtagjai pedig azonnal hívták a mentőket, amikor látták, hogy komoly veszélyben van. Gálvölgyi lélegeztetőgépen van, mélyaltatásban és egy lapinformáció szerint tüdőembóliát diagnosztizáltak nála az orvosok. Intenzív osztályon kezelik: Kórházba szállították Gálvölgyi Jánost, akinek annyira súlyos az állapota, hogy az intenzív osztályon kezelik.
A színész szerdán, a 2. kerületi otthonában lett rosszul, ezt követően a lányai vitték be a kórházba. Tüdőembóliát diagnosztizáltak: A Fidelio kulturális portál a művészhez közeli forrásból úgy értesült, hogy a kezelőorvosai tüdőembóliát diagnosztizáltak Gálvölgyinél. Nem jött a mentő: A családtagok először mentőt hívtak Gálvölgyi Jánoshoz, mert nem kapott levegőt és félrebeszélt, azonban mikor még fél óra múltán sem érkezett meg a segítség, sőt kiderült, el sem indult az autó, akkor a lányai úgy döntöttek, ők maguk viszik kórházba édesapjukat. A mentők egyébként vizsgálják a történteket. Nagyon rosszul volt: „9 óra 40-kor hívott a nővérem mentőautót az édesapánkhoz, aki nagyon rosszul volt. A mentőket felhívta és mondta, hogy nem kap rendesen levegőt és félrebeszél” – magyarázta az RTL-nek Gálvölgyi János kisebbik lánya. Gálvölgyi Dóra ekkor azonnal kocsiba ült, fél óra alatt a szülei házához ért, a mentők azonban ekkor még nem voltak ott. Nem jött a mentő: „Fél 11 körül felhívtam a mentőket, hogy hol van a mentőautó, mert az édesapám láthatóan tényleg nagyon rossz állapotban van. Azt mondták, hogy még nem sikerült elindítaniuk az autót” – mondta Dóra a Híradónak. A színész lánya ezt követően nagyon kétségbeesett, elmondta emelt hangon reagált a mentőszolgálat diszpécserének. Nem kapott levegőt:
„Megpróbált az úriember beszélni velem, hogy hogy érzi magát az édesapám, de elmondtam neki, hogy nem értek hozzá, hiszen nem vagyok orvos, azt látom, hogy nem kap rendesen levegőt és félrebeszél.” Rátették a telefont. „Valóban emelt hangon mondtam mindezt. Ekkor közölte, hogy velem nincs mit beszélnie, és rám tette a telefont” – magyarázta, majd hozzátette: az ismerősök javaslatára úgy döntöttek, ők maguk viszik be apjukat a kórházba. „Gyakorlatilag úgy hoztam át a városon, hogy mellettem ült az anyósülésen, hogy mi tartottuk két oldalról a nővéremmel vezetés közben, merthogy annyira rosszul érezte magát” Oxigént kap: Gálvölgyi Jánost a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára vitték, mert az volt a legközelebb. A színésznek szerdán este előadása lett volna a színházban, ám ez a történtek miatt elmaradt. Az Index információi szerint Gálvölgyi Jánost jelenleg lélegeztetőgépen tartják. „Nagyon aggódom érte”: „Már délelőtt rosszul érezte magát. Amikor a lányomék autóba rakták, alig kapott levegőt, de még az eszméleténél volt. Nagyon aggódom érte, nem tudom, mi lesz velünk” – mondta a Blikknek kétségbeesve Gálvölgyi János felesége, Judit. Kiemelt kép: Gálvölgyi János – Forrás: RTL

AKTUÁLIS:

Főoldal