Botrány! Kiderült, ki akarta megerőszakolni Gáspár Beát.. Bea elsírta magát, mikor kiderült ki az! Ő volt a maszkos férfi:



Meg akarták erőszakolni Gáspár Beát.. Amikor kiderült ki volt a maszkos férfi..Bea elsírta magát Nem volt senki, aki segíteni tudott volna. A sorry! magazin összeállításában csinos magyar hírességekről írt, akiket aberrált férfiak akartak megerőszakolni. Köztük előkerült egy 2012-es történet is Gáspár Beáról, amit még Győzike osztott meg a Hálózat TV nézőivel:
Míg ő a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor felvételén bohóckodott külföldön, addig a legjobb barátja kikezdett a feleségével, sőt – Győzike állítása szerint – a férfi erőszakkal akarta szexre kényszeríteni a nejét. „Otthon hagytam a feleségemet a legjobb barátommal. Egyszer csak Bea felhív engem azzal, hogy az a férfi meg akarta erőszakolni. A borzasztó az, hogy annyira bíztam a barátomban, hogy nem hittem Beának – szakadt ki Győzőből a sokáig titkolt történet a Sihell Ferrynek adott interjújában.
– Megkértem, hogy amíg én egy hónapig a dzsungelben vagyok, vigyázzon a családomra. Hazaértem a dzsungelből, majd egy héttel később dobtam őt. Azért nem hittem Beának, mert elképzelni sem tudtam, hogy ilyesmire képes. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal