1PERCE ÉRKEZETT: Hatalmas horror baleset, legkevesebb heten meghaltak! -Rohantak a mentők: Közel 8 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 8 kilométeres!



Újabb horror baleset történt ma reggel, legkevesebb heten meghaltak - Mutatjuk a megdöbbentő részleteket: Azonnal lángra kapott két autó abban a hármas karambolban, amely péntek reggel történt. Heten meghaltak, hárman megsérültek. Hét ember meghalt abban a balesetben, amely a B247-es úton történt pénteken – írja a Bild. Az információk alapján további három ember megsérült, közülük egy még mindig életveszélyben van.
Három jármű – egy BMW, egy Volkswagen és egy Mercedes – volt érintett a balesetben – mondta Sandra Knopf, a türingiai tartomány katasztrófavédelmi illetékese péntek reggel. Az egyik autó a kanyarban átsodródott a szemközti sávba, így ütközött össze a két szembejövő autóval. A balesetben érintett járművek közül kettő a karambol után lángra kapott. A felismerhetetlenségig megsemmisültek – az egyik elszenesedett roncs a szalagkorláton feküdt, a másik az úton maradt. A harmadik autó felborulva az út szélén kötött ki. A riasztott tűzoltók már nem tudtak segíteni az utasokon. A jelentések szerint a hét halott közül hatan halálra égtek. A tájékoztatás szerint az áldozatok között több „fiatal felnőtt” is van. A lakosokat kezdetben arra kérték, hogy az erős füst miatt tartsák zárva az ablakokat és az ajtókat.
A halálos áldozatok kilétéről egyelőre nincs információ. A B247-es utat a baleset után teljesen lezárták. Péntek délután Bodo Ramelow (Baloldali Párt) miniszterelnök is megszólalt: Megdöbbenéssel és nagy szomorúsággal értesültem a Schönstedt és Bad Langensalza között történt nagyon súlyos autóbalesetről. Gyászolom a halottakat, és együttérzek a hozzátartozókkal. Annyi élet oltódott ki másodpercek alatt. Ami marad, az a megdöbbenés. A baleset helyszínén a szakértők most azt akarják kideríteni, hogyan történhetett a baleset, és miért gyulladtak ki olyan gyorsan az autók. Forrás: index.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal