1 évvel a halála után derült ki! Csak most kapta kézhez a boncolási jegyzőkönyvet! Ma Berki Krisztián édesanyja kimondta – Ez volt fia halálának IGAZI oka:


Néhány napon belül lesz 1 éve, hogy váratlanul, mindenkit megdöbbentve – meghalt Berki Krisztián. Pár nap múlva töltötte volna be 42. életévét. Tragikusan korán távozott. El is indultak a találgatások, hogy mi lehetett halálának oka. Igazi magyarázat azóta se volt rá. Nehéz volt ez az időszak mindenkinek, esélyesen talán édesanyjának a legjobban. Hisz ő még a hivatalos álláspontot sem ismerhette..
– Konkrétan csak most láthatta a boncolási jegyzőkönyvet, felesége – Mazsi – csak most mutatta meg neki. A Kiskegyednek beszélt erről az édesanya, Judit: Úgy érzem, hogy a fiam itt van mellettem. Naponta érzem a jelenlétét! Van úgy, hogy még beszélek is hozzá. Egyszerűen egy év távlatából sem tudom elhinni, hogy nincs többé… – mesélte a Kiskegyednek Judit. Majd azt is hozzátette: mára már tisztábban lát bizonyos dolgokat, és végre azt is tudja, mi okozta a fia halálát. – Nagyon fájt, amikor hallottam, azt beszélik – sőt, még írtak is róla –, hogy a kábítószer miatt halt meg a gyerekem. Ez egyszerűen nem igaz! Más vezetett idáig! Krisztián tömte magába az anabolikus szteroidokat. Erről én is tudtam. Persze, mint az egészségügyben otthon lévő valaki, aggódtam, és könyörögtem neki, hogy ne szedje ezeket a vackokat! Aki ismerte Krisztiánt, az jól tudja, hogy teljesen hiába mondtuk neki, hiába figyelmeztettük, mert ha ő egyszer a fejébe vett valamit, abból nem engedett. Testépítő volt, és úgy gondolta, hogy ez a dolog nem működhet a szteroidok nélkül.
Tönkre is tette a szívét. Ráadásul volt egy nagy lelki törés is az életében, mert ő úgy gondolta, hogy amíg világ a világ, neki már szerepe lesz a médiában. Ezért nagyon megviselte, amikor kiderült, hogy ez nem így van, és megszűntek a munkalehetőségei. Ez túl sok volt neki! Más is lecsúszott már, aztán valahogyan kimászott a gödörből. Krisztián azonban ezt nem tudta elviselni. Láttam én sírni is a fiamat, senkinek nem kívánom azt a szívfájdalmat, amit akkor átéltem.” Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal