Varga Judit válófélben levő férje máris új párt talált magának. Ő a szerencsés:



Magyar Péter a Facebookon posztolt egy képet új kedveséről. „Amikor egy ajtó bezárul, a Jóisten kinyit egy ablakot. Itt van az a lány, aki tudja… – írta a Facebookon a Blikk szerint Magyar Péter, Varga Judit igazságügyi miniszter válófélben levő férje egy olyan fotóhoz, amelyen egy barna hajú hölggyel Prágában bújnak össze.
Márciusban derült ki Magyar Facebook-bejegyzéséből, hogy elválnak Varga Judittal. Azt írta akkor, hogy „majd 18 évvel a megismerkedésünk után az utóbbi két hónapban egyértelművé vált, hogy a közös utunk Judittal véget ért”. Még 2021 februárjában arról írt a Blikk, hogy több mint egy évtizednyi házasság után válnak Vargáék, de a miniszter akkor cáfolta ezt és azt állította, hogy a családjuk ellen összehangolt támadást indított a sajtó. Nemrég a lap arról írt, hogy már két éve is közel kerültek a váláshoz, de akkor politikai okokból, a közelgő választás miatt nem váltak el.
A lap kormányközelből származó információkra hivatkozva közölte: politikai körökből jelezték Vargának, túl kényes lenne, ha a választás előtt a kapcsolatuk végétől volna hangos a sajtó. Nyitókép: Varga Judit igazságügyi miniszter, mellette férje, Magyar Péter a madéfalvi veszedelem 259. évfordulóján tartott megemlékező misén a székelyföldi Madéfalván, a Szent Anna-kápolnában 2023. január 7-én. Fotó: MTI/Veres Nándor. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal