Tragikus hír jött vasárnapra! VÁRATLANUL MEGHALT A LEGNAGYOBB! Fellépés közben kapta a drámai üzenetet Gálvölgyi János!



Gálvölgyi János, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész teljesen megrázta Vágó István halálának híre, amelyet reggel hallott. Vágó ötven éve ismert barátja és munkatársa volt, akivel rengeteg alkalommal találkoztak, ahogyan a tévénézők is. Gálvölgyi Jánost nagyon megviselte a szörnyű tragédia. „Mivel egyszer el kell mennünk, akkor talán jobb, ha így történik, gyorsan.
Persze annak nagyon rossz és felfoghatatlan, aki itt marad, de nem szabad önzőn csak magunkra gondolnunk. Ezért én most azt mondom: Ég veled, Pista! Ha szkeptikusak vagyunk, akkor már nem találkozunk, de ha nem vagyunk azok, akkor még igen is látjuk egymást” – mondta a Blikknek megtörten Gálvölgyi János. Ötven éve ismerték egymást, rengetegszer találkoztak, ahogyan a tévénézők is velük, a képernyőn keresztül. Ki ne emlékezne például Vágó István Van benne valami című vetélkedőjére? És az ebből készült paródiára, ahol Gálvölgyi János játszotta a híres kvízmestert?
Ezek az emlékek mindannyiunk arcára mosolyt csalnak. „Sajnos a mi korosztályunk itt tart. Olyan ez, mintha egy repülőgépen utaznánk, ejtőernyővel a hátunkon. Lassan készülünk a kiugrásra, és nem tudjuk, ki lesz a következő” – nyilatkozta a színművész. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal