Úristen! Mi történt? Most kaptuk a hírt Kudlik Júliáról!



Kudlik Júlia 77 éves, csaknem 20 éve visszavonultan él Szentendrén. Nem jár tévéműsorokba, nem tartja a kapcsolatot az egykori kollégáival, nyilvános szereplést pedig csak ritkán vállal. Most azonban egy könyvbemutató erejéig újra a közönség elé lépett és eddig tőle sosem hallott értékes gondolatokat is megosztott a közönséggel. Ismét műsorvezető volt: Kudlik Júlia a 2. kerületi Klebelsberg Kastélyban műsorvezetőként lépett fel Bencsik Gábor legújabb, Mari története című könyvének bemutatóján.
Az egykori bemondó hiába él hosszú évek óta civilként, az emberek a mai napig szeretettel gondolnak rá vissza, és megragadnak minden olyan alkalmat, amikor személyesen találkozhatnak vele. Mindenkihez volt egy kedves szava: A rendezvényre érkezőket szeretettel és hatalmas mosollyal az arcán fogadta a legendás bemondó, akinek mindenkihez volt egy kedves szava – írja a Blikk. A 77 éves Kudlik Júlia ma is a korát meghazudtoló formában van, a külseje ugyanolyan kifogástalan, mint azt tőle korábban megszokhatták. Semmit sem változott: Kudlik Júlia profizmusa ennyi év alatt mit sem változott, a tőle megszokott precizitással és könnyedséggel kérdezte az írót. Az egykori tévés a közel egyórás bemutató során nemcsak kérdezett, de néhány gondolatát is megosztotta. Többek között elárulta, hogy számára mi a legfontosabb az életben. Szeretet: „Az élet lényege a szeretet, amit csak szeretve lehet megtanulni. Az a valaki, akit nem szeretnek, egész életében keresni fog, és vágyódni valami olyan iránt, amit nem kap meg.
Úgy kell szeretni, ahogy a másiknak jó, és nem úgy, ahogy nekünk. Persze, nem vagyok ebben teljesen biztos, de ezt tapasztalom” – fejtette ki az egykori bemondó. Vallás. Kudlik Júlia aki a hithez való viszonyáról is őszintén vallott. „Sajnos, a hit a mai világban eltűnt, elszállt, pedig nagyon fontos dolog, Hogy juthattunk el ideáig? Hogy lehet hit nélkül élni?” – tette fel a kérdést Kudlik, akit a bemutató után elárasztották a gratulációkkal. Méltatlan módon bántak vele Kudlik Júliát 2001-ig láthattuk a képernyőn, majd 2006-ban, egy évvel azután, hogy a Magyar Televízió Örökös Tagja lett, csoportos leépítés áldozatává vált. Mivel nem volt rá szükség, többedmagával együtt elküldték. Úgy hírlik, megalázó módon tették mindezt: állítólag Kudlik egyik nap arra lett figyelmes, hogy már nem működik a beléptetőkártyája, ami a tévé épületébe való bejutáshoz volt szükséges. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal