Szerencsehozó elefánt! Erőt, bölcsességet, otthonod védelmét és jó szerencsét hoz az életedbe! Csupán ennyit kell tenned, hogy mindez teljesüljön:



A képen látható elefántot a Feng Shui szerint a lakás bizonyos pontjaira kihelyezve szerencsét hoz az ott lakóknak. Buddhához és Ganesh istenséghez tartozik, aki erőt, bölcsességet, az otthon védelmét és jó szerencsét hoz az életünkbe. A legelterjedtebb nézetek szerint kizárólag az ormányát felfelé tartó elefánt képes bevonzani a sikert életünkbe. Lássuk, miért érdemes beszerezni egyet otthonra! „A felálló ormányú elefánt szerencsét hoz, a család, egészség területén”. „Kis papíron különböző kívánságokat is tehetsz az ormányához, és teljesül.”
„Különösen szerencsés, ha 7 felálló ormányú elefántot gyűjtesz össze, vagy helyezel el a hálóban”. „A felálló ormányú elefánt hosszú életet, jó egészséget és anyagi javakat szimbolizál. „Az elefánt hátára helyezzünk virágot, ha beteg van a családban és pénzt, ha gazdagságot várunk!” Ha szeretnéd te is mindezt bevonzani az életedbe és ha te is hiszel benne, nincs más dolgod, mint a sok szerencsét beírása után megosztani ismerőseiddel!

AKTUÁLIS:

Főoldal