Orbán Viktort hatalmas veszteség érteMint tudjuk, nagycsaládi összejövetel lesz Felcsúton – Orbán Viktoréknál, hisz az ünnepi hétvégére készülődésről már harmadik napja oszt meg részleteket. Kenyér, kalácsvásárlás, tegnap a sonka, kolbászvétel, ma meg a sonkafőzés – mind az unokákkal, akikről már tudjuk – falusiak ezek. De mindez semmi, mert tegnap – valószínűleg a sonkavétel után, még meccsre is ment a miniszterelnök.
Ugyanis nagyszombaton,8-án rendezték a Felcsúti Akadémia – Kecskemét meccset, mint azt az alábbi apró videó is bizonyítja. Nos nem igazán a meccsről szól ez a nyúlfarknyi összefoglaló, hanem a VIP szurkolókat mutatja nagyon rövid ideig, talán 1-2 percig. Az a felvételen jól kivehető, hogy Orbán Viktor elég zaklatott állapotban van – ami nem teljesen véletlen. Ugyanis nagyszombat tiszteletére alaposan elpüfölte a vendég, Kecskemét csapata a Felcsúti Akadémiát – mégpedig 3-0-ra. És ezt kalákában nézte végig alkalomhoz illő szotyizás közben a miniszterelnök Schmitt Pállal, id. Orbán Győzővel, vagyis a miniszterelnöki papával, és öccsével, ifjabb Orbán Győzővel.
Ráadásul a vendégszektor szurkolói még gúnyolódni is mertek, – nem volt elég a szégyenteljes hazai vereség – de felfoghatjuk szimpla megállapításként is, mikor ezt kiabálták, skandálták: “Legendát nem lehet venni” A rövidke videó lentebb megtekinthető. Tényleg megrendítő veszteség….
 

AKTUÁLIS:

Főoldal