Most kaptuk a rendkívüli hírt Lang Györgyiről



Most kaptuk a rendkívüli hírt Lang Györgyiről! Nem is akármilyenek – végre valami jó! A Klubrádión vezetnek műsort Falusi Mariannal szerdánként, melynek címe Ötös. Most viszont őket kérdezte a Klubdélelőtt c. műsorának vezetője – Kun Zsuzsa. Egy biztos – a beszélgetésből kiderül, hogy György egyre szebben formálja a szavakat. Persze még most is erőlködik, de immár lényegében érhető a beszéde – és ez egy folyamat.
Esélyesen jót tesz neki, hogy jelenleg már énekel is. Ezeknek a beszédproblémáknak az egyik legjobb orvossága az éneklés, a dalolás. Beszélgettek sokmindenről, múltról, jelenről, jövőről, és szóba került Györgyi jelenlegi állapota is. És végre jó híreket mondott, miszerint kezd kilábalni a strok utáni tünetekből, jól érzi magát. A riporter kérdésére, miszerint gondolkodott-e rajta, hogy miért kapta nyakába a sorstól ezt a betegséget azt mondta: „Habiszti és nagyképű voltam. Mindent jobban tudtam, ezt valahol le kellett stoppolni. Ez egy lecke volt. Ezért kaptam a stroke-t” Mariann erre azt mondta, hogy na, ezt először mondta ki.
Györgyi szerint mindent “jobban” tudott. Mariann összefoglalta a dolgokat – “Van egy rossz hírem Gyöngyikém, hogyha a sok habiszti ember mind stroke-t kapna, akkor mind “így” járna az utcán…” Manapság is együtt csinálják a műsorukat, csak annyi a különbség, hogy most Mariann beszél többet. Ez egy helyzet, ezt el kell fogadni, mindig a szerint kell élni. Mariann lefoglalta a nyári koncertidőpontokat, ezeken már György is fellép. Nyilván ülve, de már jobban fog énekelni, mint múlt évben. Most is volt egy koncertjük, és szemmel látható, füllel hallható a múlt évihez való különbség.

AKTUÁLIS:

Főoldal