Most jött a rendkívüli hír Koltai Róbertről! A hír sajnos igaz. Szörnyű, ami történt! Bekövetkezett az egyik legrosszabb:



Drámai hírek jöttek Koltai Róbertről. Meg kellett műteni: Nem is akármilyen operációja volt – agyműtéten esett át. Olyan tünetei voltak, amit az orvosok nem tudtak hova tenni. Gyanakodtak jóindulatú daganatra, de Parkinson-kórra is. Nem tudott járni, minden mozdulat fájt, csak járókerettel közlekedett, sokszor azzal sem. Mikor tavaly életműdíjat kapott a Bujtor István Filmfesztiválon – már csak ülve tudta átvenni.
Parkinson-kórra kapott gyógyszert, azt szedte – ám nem javított az állapotán. Aztán szerencsére megállapították az orvosok, hogy ez a betegség kizárható, nem jó a koponyában az agyvíz áramlása, az okozza a problémát. Az agyvíz nyomta az agyát, egy idegcsoportot – képtelen volt fájdalom nélkül járni, kereste a szavakat, minden baja volt. Megműtötték – de nem lehetett tudni, hogy sikerül. Sikerül-e egyáltalán.
Söntöt ültettek a koponyába, ami segíti az agyvíz áramlását. A műtét után másnap már ugrásszerű javulás volt a mozgásában, és rohamosan javult az állapota. Beszéde, mozgása fokozatosan javult, mára pedig ismét a régi. A 79 éves Koltai Róbert már elmondhatja, hogy minden rendben, a problémája elmúlt. írja a - 24.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal