Most jött a lesújtó hír a csomagtartóban talált 2 éves kis Sanyika lány testvéréről. Sajnos...Amint arról a Haon is beszámolt, egy kétéves kisfiú holttestére és egy egy év körüli sérült kislányra bukkantak egy autó csomagtartójában a nyíregyházi rendőrök szombat hajnalban. A gyerekek feltehetően testvérek. A Tények erről szóló riportjában hangsúlyozta, hogy a kocsival egy férfi és egy nő parkolt le a helyi rendőrség mellett, akik ezután besétáltak az épületbe, majd szóltak, hogy az autóban egy halott kisgyerek van.
A hírműsor sokkoló felvételein látszik, ahogy a rendőrök ellenőrzik az egyik gyerek életfunkcióit. A sérült csecsemőt kórházba vitték. Állapotáról a mai nap derült ki, hogy jelenleg is válságos és az intenzív osztályon tartják megfigyelés alatt. A Tények híradása szerint a férfi és a nő a testvérpár nevelőszülei, és az egyelőre nem derült ki, miért nem a mentőktől kértek segítséget, hiszen úgy tudni, a kisebbik, egy év körüli gyermek súlyos zúzódásos és horzsolásos sérüléseket szenvedett.
Március elején Hajdú-Bihar vármegyében is történt egy ehhez nagyon hasonló, tragikus eset, amely során szintén egy kétéves kisfiú vesztette életét. A polgári nevelőanyát akkor rövid időn belül letartóztatták. Az áldozat vér szerinti anyja többször nyilatkozott a sajtónak Danika halála kapcsán. Mint elmondta, a nevelőszülő korábban többször is megverte a gyermeket. Sőt, úgy fogalmazott, megkínozta és meggyötörte a kabai kisfiút. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal