Lopással vádolják Rúzsa Magdit, brutális mit tett a celeb



Ami művészi dolgoknál – plágium. Nagy sikerrel startolt el Rúzsa Magdi legújabb klipje, amely az Elmegyek című dalához készült. A videóval kapcsolatban azonban plágium vádja merült fel, méghozzá Horányi Juli részéről, akit legtöbben az X- Faktorból ismerhetnek. Az énekesnő ugyanis azt állítja, hogy az Elmegyek képei kísértetiesen hasonlítanak február 14-én megjelent Sebzetten című dalának klipjére.
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy véletlen az, hogy Magyarországon, ebben a pici zeneiparban két hónap különbséggel két ugyan olyan klip készüljön, ugyanazon a helyszínen, ugyanolyan snittekkel, a bőrkesztyűvel, az autóval, a lángokkal… – mondta el egy TikTok-videójában az énekesnő: A vádak Rúzsa Magdi fülébe is eljutottak, aki egy Facebook-posztban válaszolt Horányi Juli videójára: Kedves Juli! Minden tisztelettel szeretnélek megkérni, hogy ne beszélj össze sületlenségeket a médiában, hisz a ma generált cirkuszodért, az én stábom fenyegetőzhetne perrel a te irányodba, ugyanis a klippünkben 3 dolog azonos – kezdte Magdi, aki össze is szedte ezeket a hasonlóságokat: „A tiédben is van autó, meg visszapillantó (kb. 4 milliárd klipben van), no meg van benne láng (teljesen más megközelítésből) és sajnálatos módon valóban azonos a ház. (Mentségemre, azt sem tudtam, hogy jelent meg dalod, és mostanában nem a youtube előtt töltöm az időm) Persze egy pici országban sokszor megtörténhet, hogy azonos helyeken forgatnak. Mindenesetre igyekszem higgadtan és a Krisztusi példát követve lereagálni a dolgot” – írta, majd egy híres bibliai történet által inspirálva a következőt tette hozzá: Megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel.
„Kedves követőim, ha van pár percetek, légyszi kattintsatok rá Juli videójára is, hisz ezek után egészen biztos vagyok abban , hogy nagyon fontos a szívének ez a dala, biztosan sok munkát fektetett bele” – zárta sorait az énekesnő. (Szerintem minden alkotónak fontos a dala, függetlenül attól, hogy épp csúcson van-e. Úgyhogy ezt az utolsó mondatot vegyük úgy, hogy pusztán irónia…) És akkor most nézzük meg a két klipet egymás alatt, így simán összehasonlíthatjuk őket – s eldöntheti ki- ki saját maga, hogy vajon kinek van igaza… Forrás: Blikk.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal