Figyelmeztet a Magyar Közút! 1-2 óra és ideér! Óriási havazás várható! Fagyos Húsvét: Ítéletidő közeleg, már csak óráink vannak hátra és jön a brutális havazás!



Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2023.04.07. péntek éjfélig Az északkeleti országrészben, kiemelten Szabolcs-Szatmár-Bereg megye térségében (illetve Hajdú-Bihar megye északkeleti felén, valamint Borsod keleti, északkeleti részén) délelőttig további havazás várható, mely fokozatosan veszít majd intenzitásából. Az említett térségekben még legfeljebb néhány cm friss hó hullhat délelőttig.
Így a Nyírségben, illetve Hajdú északkeleti részén síkvidéken is összességében (a csütörtökön lehullott mennyiséggel együtt) 10-15 cm-es, a Zempléni-hegységben akár ezt meghaladó vastagságú hótakaró is összegyűlhet. A Bükk és a Mátra térségében is időszakos havazásra lehet számítani délelőttig, arrafelé síkvidéken legfeljebb vékony, lepel - 1, 2 cm-es, a magasabban fekvő helyeken ettől több, összességében 3-7 cm-es hóréteg alakulhat ki. Napközben fokozatosan gyengül, illetve esőbe, havas esőbe vált a csapadék északkeleten is, ezt követően az éjszaka kialakult hótakaró erőteljesebben olvadni fog.

AKTUÁLIS:

Főoldal