Galambos Lajos a mai nappal tényleg megkezdte börtönbüntetését. Nem fogja elhinni, hova kellett bevonulnia:



Lagzi Lajcsi közműlopás miatt kapott jogerősen 3 és fél éves börtönbüntetést, ebből előzetesben már leült 4 hónapot. Ez év február 15-én kellett volna bevonulnia Kecskemétre, ám ez nem történt meg. Ugyanis halasztást kért az orvosai által igazolt betegsége miatt, amit életveszélyesnek mondtak. A halasztási kérelmét első fokon elutasította a bíróság, majd rá nagyjából egy hónapra a másodfok is.
Lajcsi ezt nyilatkozta erről (február 15-i bevonulás) Gyógyíthatatlan beteg vagyok. Ezért kaptam halasztást. Sajnos, a szerdai napon még meg volt kötve a kezem, vagy be volt kötve a szám, ha úgy tetszik, arra kértek, ne nyilatkozzak a történtekről. Nem tehettem mást, hallgattam. Hallgattam és végig néztem, ahogy mindenki úgy keres engem, mintha épp szökésben lenné… Utolsó fellépést Tatabányán tartotta, egy jóelőre meghirdetett Nőnapi buli volt ez, ahol nem igazán tűnt betegnek – no de hát tőle tudjuk, hogy ez a betegség nála rapszodikusan jelentkezik. Nem állandósultak a tünetek.
Aztán minden későbbi bulit lemondott – legalábbis erről tájékoztatták a közvéleményt. Utóbbi napokban pedig már nem is nyilatkozott, esélyesen tudta, mikor kell bevonulni, és igazából ilyenkor már nincs értelme a saját verziónkat bizonygatni. Mindenesetre már biztos – mai nappal bevonult Galambos Lajos Baracskára. Fotó/Forrás: Blikk

AKTUÁLIS:

Főoldal