MOST érkezett! Felfoghatatlan bűntény – Egy ismert szerelmespárral végeztek, majd elásták őket a Pilisben



Egy magyar és egy szlovák férfi végzett a szlovák állampolgárral és hazai zenei világban is ismert barátnőjével, az énekesnő K. Bettivel. Mindezt azért, hogy vagyonukat megszerezzék. Végeztek velük, majd a Pilisben egy mésszel teli gödörben ásták el őket. A történet jóval brutálisabb, részletekbe nem bocsátkozhatunk.
Mindenesetre a megölt férfi volt élettársa úgy beszél a tettesekről, hogy azok állatok. Rendőrök és kommandósok kíséretében érkeztek a tárgyalóterembe a “feltételezett” tettesek, akik a bűnt a Marina-parton követték el. A két férfit azzal vádolják, hogy a velük barátságban lévő pár tagjait lelőtték, s további brutalitásokat követtek el velük szemben – mindezt azért, hogy vagyonukat megszerezzék.A megölt férfi volt élettársa, akinek közös gyerekei is vannak a megölt férfitól máig nem tudta elmondani a gyermekeknek, hogy pontosan mi történt az apjukkal. Amikor az eset történt érezte, hogy baj van, mert a megszokottal ellentétben nem kereste őket telefonon. A tárgyaláson a volt élettárs elsírta magát, a gyilkosokról pedig csak úgy beszélt: állatok. A feltételezett tettesek nem ismerték be tettüket, ellenben bizonyítékok vannak ellenük.
Feldúlták a pár lakását, elloptak 2 aranytömböt és 10 luxusautót, ezeket elosztották egymás közt. Az egyik férfi barátnője azt vallotta, hogy párja a gyilkosság után nagyon furcsán viselkedett. A 43 éves szlovák állampolgár, és 42 éves társa még 2015-ben ismerkedett meg, és a szlovák férfi jónéhány bűncselekmény végrehajtásával megbízta a magyart.Ha a gyilkossági ügyben elítélik őket, akkor esélyesen életfogytiglant kaphatnak. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal