Erre senki nem volt felkészülve! Most kaptuk a rendkívüli hírt Soltész Rezsőről



Új életet kezdett, és ennek köszönhetően 78 évesen is remek formában van Soltész Rezső, aki a születésnapját a baráti körben ünnepelte idilli környezetben!A legendás énekes 2020 elején kényszerült pihenőre szívproblémái miatt, az azt megelőző időszakban ugyanis túlhajtotta magát. Azóta életmódot váltott, mérsékelte a munkát, hanyagolja a vezetést, rendszeresen mozog, egészségesen étkezik és már alkoholt sem fogyaszt.
– Egyre nehezebb a koromról beszélni, mert bizony ez a 78 már egy olyan szám, amit sokan meg sem élnek. Ugyanakkor hálás is vagyok azért, mert jól érzem magam a bőrömben, aktív életet folytatok, és a családom, valamint a közönségem mindig temérdek szeretettel áraszt el. Minden reggel örülök annak, felébredek és végezhetem a feladataimat – kezdte lapunknak a születésnapos énekes, aki ezt a jeles napot barátaival ünnepelte Szlovéniában. – Péntekig a Bledi-tónál vagyok egy kongresszuson, ami a magazinjaimmal kapcsolatos, hiszen hosszú évek óta van egy sikeres kiadóm. Már huszonöt éve vagyok ebben a szövetségben, a tagokkal jó barátságot ápolunk, velük töltöm a születésnapot ebben a csodálatos környezetben.
Szombaton pedig majd a családdal ünnepelünk. Ennél többre nem is vágyom. Soltész vonattal utazott Szlovéniába, ugyanis immáron öt éve hanyagolja a vezetést. Ha teheti tömegközlekedéssel, taxival vagy sofőrrel közlekedik. –Nagyjából 5 éve nem nagyon vezetek. A belvárosban lakom és csak nagyon ritkán ülök autóba, ha a közelben van dolgom. Már elég megterhelő számomra a vezetés, főleg hosszú távon. Amíg én vezettem le a fellépésekre, sokszor meg kellett állnom, mert annyira kimerített, és mire odaértem a koncertre, már el voltam fáradva. A család is nyugodtabb, amióta sofőr visz a munkába. Ha pedig csak utazni van kedvem, vonatozni szoktam, szeretek zötykölődni, közben nézni a tájat és beszélgetni a kedves utasokkal. Az énekesre rengeteg feladat vár a jövőben: új dalok, lemezek, koncertek és már fejben a 80. születésnapját is tervezgeti. Bízik abban, hogy azt megéli és tesz is érte, hogy így legyen. – Már egy korábbi dalomban is megénekeltem, hogy 120 évig szeretnék élni.
Nyilván tudom, hogy erre nincs igazán esély, de a nyolcvanat még jó lenne megünnepelni a szeretteimmel és a rajongóimmal. Úgy érzem, van rá esély, mert olyan szerencsés vagyok, hogy a három évvel ezelőtti szívbetegségemből is ki tudtam lábalni. Rendszeresen szedem a gyógyszereimet, járok kontrollra és az életmódomon is – magyarázta a legendás előadó. – Egészségesen étkezem, beépítettem az életembe a mozgást, figyelek arra, hogy ne hajtsam túl magam és tudjak pihenni, valamint már egyáltalán nem fogyasztok alkoholt. Ha bármilyen köszöntés van, udvariasságból koccintok, de nem iszok belőle, és egyáltalán nem is hiányzik.

AKTUÁLIS:

Főoldal