Jaj ne! Most érkezett a lesújtó hír a börtönből! Maga Galambos Lajos öccse jelentette be a szomorú hírt:Állítólag máris rosszul lett a börtönben Lagzi Lajcsi és a gyengyélkedőre került, alapos kivizsgálás után azonban ismét visszamehetett a cellájába. Mutatjuk a részleteket: Lagzi Lajcsi – még el nem intézett ügyeit öccsére, Istvánra hagyta, akivel még bevonulása előtti napon is beszélt telefonon. Az öccs nagyon aggódik bátyja egészségéért. De ez természetes, mindenki így lenne vele, még akkor is ha a rokon makk egészségesen vonulna be. Hát még ha tudja, hogy gondok vannak, betegség támadta meg.
Lagzi Lajcsi egyik kapcsolattartójának öccsét jelölte meg, másik esélyesen gyermeke lehet, de ez csak találgatás. Megkérte Lajcsi az öccsét, hogy néhány függőben lévő dologra figyeljen oda – ez még találkozásukkor történt. Aztán a telefonbeszélgetés alkalmával már lehetett érezni, hogy túlságosan közeleg a bevonulás ideje, már jóval megtörtebb, belenyugvóbb volt, mint addig. A börtönből érkezett már telefonhívás, hisz a kapcsolattartókat leinformálják. Kapcsolattartóként alá kellett írnia néhány nyilatkozatot, aztán bevonulás után felhívták, hogy helyes-e a szám.
Azt beszélték meg, hogy majd az ügyvédjén keresztül szól a családnak, hogy mikor menjenek látogatni. Bár Lajcsival nem beszélhetett – azt már tudni lehet, hogy átesett az ilyenkor megszokott egészségügyi vizsgálaton, és nyilván ezek eredményeként gyengélkedőre került. Így a rokonok megnyugodhatnak, hogy ha gond lenne, akkor képzett személyzet figyel Lajcsira. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal