Botrány! Kiderült! Sosem találnád ki, kivel csalhatta Marics Peti Tóth Andit



Az énekesnő március végén egy videóban jelentette be, hogy kitette a szűrét a ValMar duo tagjának, a szavaiból pedig érezhető volt, hogy a fiatalok nem békésen mondtak istenhozzádot egymásnak. Két napja arról írtunk, hogy hűtlenség vethetett véget a kapcsolatnak, majd úgy értesültünk, hogy Marics Peti életében valóban megjelenhetett egy csinos lány.
A Blikk úgy tudja, a barna szépség – aki egy, a sztárvilágban jól ismert hölgy rokona – és Marics Peti már régóta ismerik egymást, a lányok kedvence pedig könnyedén elcsavarhatta a fiatal bombázó fejét. Sőt, a sors furcsa fintora, hogy a hölgy szerepel Manuel és a Valmar: Palvin/Hajnalokig című, tavaly nyáron forgatott klipjében, abban a vidóban, amelyben egyébként Peti az akkori barátnőjével, Tóth Andival romantikázik a felvételeken. A két énekes kapcsolata akkor még az elején járt, és valószínűleg egyikük sem sejtette, hogy a több mint hatmilliós megtekintésű videón megörökíthették Andi esetleges utódját is. Marics Peti – ahogy korábban – most sem szívesen nyilatkozott a magánéletéről.
– Nem foglalt a szívem, és közölhetem, még úgy öt-tíz évig nem is lesz! – mondta kurtán az énekes. Ám lapunk több, egymástól független forrástól úgy értesült, hogy Marics és az ifjú hölgy között több van barátságnál. A hölgyet eddig nem értük el, ám beszéltünk az egyik hozzátartozójával, aki nem cáfolta az értesüléseinket, de bővebben nem kívánt nyilatkozni. – Nem csak haverság van köztük, s hetekig titokban kellett tartani a kapcsolatukat – súgta meg egy informátor a Blikknek. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal