Borzalom Kazincbarcikán! Ami történt, az szóért kiált! Vajon hányan lesznek azok, akik továbbítják az unoka kétségbeesett kérését?! - Mutatjuk a megdöbbentő részleteket:



Kedves mindenki! Szombaton a nagymamám kerékpárral indult a piacra! Pár métert tett meg a házától, amikor érthetetlen okokból egy kereszteződés előtt egy személygépkocsi hirtelen bevágott elébe és lefordult, de közben elsodorta az első kerekét a nagyinak. A nagymamám az út menti füves - földes részre esett. Több helyen is megütötte magát, csúnya zúzódásokat szenvedett!
A bicikli kormányával ütötte meg az arcát, de szerencsére nagyobb baj nem történt. Ami viszont a legjobban dühít jelenleg az az, hogy a sofőr továbbhajtott, mintha mi sem történt volna! Az sem kizárható, hogy észre sem vette mit tett. Felfoghatatlan számomra, hogy lehetnek ilyen emberek, akik minden lelkiismeret nélkül balesetet okoznak és elhajtanak! ” Kedves” gázoló ezt neked üzenem! Remélem azért legalább néhány álmatlan éjszakát okozunk majd neked és nem tudsz majd jót aludni (feltéve, ha feltűnt amit tettél)! Nem tudom mi zajlott le benned akkor ott, hogy ezt tetted?!
Ennyire nem siethettél, hogy még azt is bevállatad, hogy elsodorsz egy idős hölgyet. Hamarosan a börtönben fogsz kikötni, ha rendre ilyen szabálysértéseket követsz el, mit sem törődve a másikkal. ” Bízom benne, hogy a közösség erejével eljut hozzád az üzenetem! Hálás köszönetem, Nagy Jázmin. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal