Színarany babakocsit kapott Kulcsár Edina és G.w.M születendő gyereke! Ilyen gyönyörűséget is rég láttunk: (fotók!)



Kulcsár Edina arról mesélt, hogy milyen lesz a születendő gyereke szobája az új családi házukban. Kulcsár Edina és G.w.M családi házba költözik a gyerekekkel és új kutyájukkal, a Blikk szerint az álomotthonukat éppen Szigetszentmiklóson találták meg, ahol Kulcsár Edina elhagyott férje, Csuti is lakik. Edina arról mesélt, hogy milyen lesz a születendő gyereke szobája az új családi házukban.
A házról nem, a készülő gyerekszobáról azonban lelkesen mesélt is a lapnak az egykori szépségkirálynő, úgy tűnik, a kis Amara a több mint 800 ezer forintos plüssmackó mellett más luxuscikkeket is kap majd. Kulcsár Edina és G.w.M talpig Gucciban, ilyen a gyereknek egyelőre nem lesz. Jól állunk az előkészületekkel. Megvan már a babakocsink, ami Márk kérésére arany és fehér színű. Én szolidabbat választottam volna, de engedtem a férjemnek, és egyébként nekem is tetszik… Nina babadolgaiból szinte mindent odaadtam a húgomnak, és a korábbi költözés miatt sok dolgot lepasszoltunk. Márknak fontos is volt, hogy teljesen új holmijai legyenek a kislányunknak” – mondta a Blikknek Kulcsár Edina. “A szobájába már megérkeztek a bútorok, a férjem fogja őket összeszerelni, ragaszkodik ehhez, és ért is hozzá. Bár a fala rózsaszín lesz, de letisztult és egyszerű.
A ruhái is ezt a vonalat képviselik majd. Márk szeretett volna már most Gucci-ruhákat vásárolni a picinek, de én feleslegesnek tartom ebben a korban, hiszen olyan hamar nőnek ilyenkor a babák, majd ráér, ha nagyobb lesz. Persze így is szép és minőségi dolgokat vettünk neki” – tette hozzá. Arany babakocsit (színű) amúgy sokféle minőségben lehet kapni – egészen 1-2 százezer forinttól – milliós értékben. Amit a születendő gyermek fog kapni, az így néz ki:

AKTUÁLIS:

Főoldal