Most kaptuk a tragikus hírt Csepregi Évától! Megrendült az énekesnő – Szörnyű, ami történt!A gyász egyetlen „gyógyszere” az idő. Így van ezzel Csepregi Éva is, aki húsvét előtt vesztette el egykori szerelmét, fia édesapját. Ahogy arról lapunk már beszámolt, április 8-án veszítette el gyermeke édesapját Csepregi Éva. Fiával, Heatlie Dáviddal közösen próbálják feldolgozni gyászukat, bár egyelőre még felfogni is nehezen tudják az őket ért veszteséget. Az énekesnő elsőként a Borsnak szólalt meg Bob Heatlie haláláról, akivel évtizedekkel ezelőtt egy párt alkottak.
Dáviddal nem tudunk mást tenni, fogjuk egymás kezét, és megpróbáljuk feldolgozni a történteket. Bobby halálának hírétől én is nagyon megrendültem – kezdte az énekesnő. Az énekesnő nem csak a magánéletben alkotott egy párt Bobbal, számos közös dalt is készítettek. Hatalmas fájdalom ez a fiamnak, hiszen az édesapjával mindig ott voltak egymásnak. Dávidnak nagyon fontos az apukája, igazán szerették egymást. Úgy gondolom, még sok időre lesz szükségünk, hogy túl tudjunk lépni ezen a hatalmas veszteségen – sóhajtott fel a Neoton Família sztárja. Az énekesnő azt is elárulta lapunknak, Dávid feleségével nemrég kint jártak édesapjánál, az a néhány nap, amit még együtt tudtak lenni, örökre emlékezetes marad fia számára. Csaknem két hetet tudott Dávid az apukájával tölteni. Talán ez az idő, és ezek az emlékek könnyebbé teszik a mindennapokat. Azt viszont nagyon sajnálom, hogy én nem tarthattam velük és nem találkozhattam még egyszer Bobbyval.
Nem tudunk mást tenni, csak igyekszünk minél többet beszélgetni róla, a közös emlékeinkről. Dávidnak ez az első megrázó veszteség az életében, és mit tehet ilyenkor egy édesanya, fogja a gyermeke kezét és támogatja a gyászában – mondta lapunk érdeklődésére Éva. Bob Heatlie halálhírét a gyászoló családtagok osztották meg a Facebook-oldalán. „Bob Heatlie 1946. július 20.-2023. április 8. Nagy szomorúsággal tudatjuk, hogy 2023. április 8-án, szombaton 11 óra körül szeretett édesapánk, nagypapánk, testvérünk és családapánk, Bobby Heatlie családja körében elhunyt. Nagyon fog hiányozni. Bobby, Michael és David” – írják a Facebookon a gyászoló családtagok.

AKTUÁLIS:

Főoldal