1 perce érkezett! Most jött a hír Mészárosról



Nem fut olyan szekér után Mészáros János Elek, ami nem veszi fel. A Palikék Világa by Manna Hová tűnt című műsorában az énekes elmondta: 2012-es Csillag születik-győzelme óta folyamatosan jár fellépni, a médiában pedig azért nem szerepel, mert nem hívják sehová. Mészáros János Elekről évek óta sehol sem hallani, annak ellenére, hogy polgári foglalkozását a földhivatalban abba kellett hagynia, annyi fellépésre hívják.
Az énekes azt mondja, nem bánja, hogy nincs körülötte nagy felhajtás. „Szerintem ez nem is gond, olyat nem csinálok, aminek nagy hírverést lehet csapni, csak énekelek azóta is” – kezdte a férfi, aki azt is bevallotta, hogy nem az ő döntése volt, hogy nem szerepel semmilyen tévéműsorban és a sajtóban sem. „Engem sose hívtak ilyen helyre. Bizonyos fokig óvatosan kell ezzel bánni, úgy érzem. Sok színészt láttam már, aki mindenféle dolgot elvállalt, aztán elkezdett egy komoly filmben játszani, és nevetségessé vált. Ha elvállalok mindent, akkor a Hazám, hazámat nem tudom elénekelni, mert nevetségessé válok vele. Bizonyos szintet kell tartani” – magyarázta.
Mészáros János Elek azt is elárulta, hogy bánja-e, hogy így alakult a karrierje. „Nem. Ha nem hívnak, nem megyek. Az ember miért fusson olyan szekér után, ami nem veszi fel?” – tette hozzá az énekes.

AKTUÁLIS:

Főoldal