1 PERCE ÉRKEZETT: Megismétlődött.. Hatalmas horror baleset! Közel 5 km-es a torlódás, forgalmat megállították, sávzárás. A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres.



1 PERCE ÉRKEZETT:Hatalmas baleset! Közel 5 km-es a torlódás, forgalmat megállították, sávzárás. A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres. Az M0-s autóút keleti szektorában az M5-ös autópálya felé vezető oldalon Gyál térségében két személygépkocsi ütközött össze. A 36-os km-nél sávzárásra készüljenek. A torlódás jelentős, több km-es.
Súlyos baleset történt Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, az Emőd-Bükkaranyos összekötő úton (2514 jelű út) a 2-es km-nél, ahol egy személygépkocsi árokba csapódott. A helyszínre mentőhelikopter szállt le. Az utat teljes szélességében lezárták. A forgalmat a rendőrség visszafordítja. A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán a Csanádpalota határátlépő előtt, az erős tranzitforgalom miatt 5 km-es a kilépő kamionsor.Az M3-as autópályán a főváros irányába, a káli szakaszon a 101-es és 90-es km között, fix tereléssel lezárták a belső sávot, egy pár nap múlva kezdődő munkavégzés kapcsán. A forgalom a külső és a leálló sávon halad.Szintén Budapest felé, a munkavégzés kapcsán a közeli, 92-es km-nél lévő Kisasszonytéri pihenőhelyet is lezárták.
Helyette a 106-os km-nél, a Rekettyés pihenőt, vagy a 87-es km-nél a Nagyfüged pihenőhelyet használhatják.Jelentős forgalomtereléssel járó munka kezdődik április 28-án pénteken, a magyar-szlovák határszakaszon, a Vámosszabadi határátkelő (Medve) híd szlovákiai oldalán. A munkavégzés miatt a 3,5 tonna össztömeg feletti tehergépjárművek nem hajthatnak át a hídon, nekik kijelölt terelőúton, a 13-főúti monostori határhíd felé kell kerülőt tenni!További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu. 2023. április 22. 09:03 Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal