1 PERCE ÉRKEZETT: HALÁLOS baleset, legkevesebb ketten meghaltak! Sosem találnád ki, kiket ért horrorbaleset pár órája! Búcsúzunk a híres magyar… Mutatjuk a megrázó részleteket:



Újabb szörnyű baleset történt: Egy gyermek és egy férfi meghalt Kamutnál. Személygépkocsi és tehergépkocsi ütközött frontálisan a 44-es főúton, a balesetben ketten elhunytak. Békéscsaba külterületén, a 44-es főútnak a Békéscsaba és a kétsopronyi elágazás közötti szakaszán szerdán 18 óra 30 perc körül frontálisan összeütközött egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi. A balesetben az autó vezetője és utasa, egy férfi és egy gyermek a helyszínen életüket vesztették.
A rendőrség az utat teljes szélességében lezárta, a forgalmat a 47-es főútra terelik. Úgy tudjuk, hogy az autó sofőrje – aki az egyik legnagyobb magyar kereskedelmi csatornánál dolgozott, mint elismert és szeretett műsorvezető – azonnal elhunyt – beszorult a roncsok közé, őt feszítővágó berendezéssel emelték ki a helyi hivatásos tűzoltók. A mentőszolgálatnál elmondták: Azonnal a helyszínre riasztottak egy mentőorvosi kocsit, egy esetkocsit, egy mentőgépkocsit, illetve útnak indították a szentesi mentőhelikoptert is.
Egy férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az újraélesztésére sem volt remény, a helyszínen életét vesztette. Egy gyermek újraélesztését megkezdték, és hosszasan küzdöttek érte, azonban a sérülései következtében a kitartóan végzett traumás újraélesztés sem vezetett eredményre, így a gyermek életét vesztette a balesetben. Emellett egy könnyű sérültet, a teherautó sofőrjét a helyszíni ellátást követően kórházba szállítottak a mentők. UPDATE: Az útszakaszt megnyitották és nyilvánosságra hozták az elhunyt műsorvezető nevét is, aki H. Tamás volt. – Őszinte részvétünk! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal