Tragédia! Magyarország egyik legszörnyűbb vonatbalesete történt pár órája! A fiatal anya és kislánya.. - Mutatjuk a drámai részleteket:



Magyarország egyik legszörnyűbb vonatbalesete történt pár órája! Halálra gázolt a budapesti Déli pályaudvarról Oroszlányba tartó vonat kettő embert szombat délelőtt Tatabányánál – tájékoztatta a Mávinform az MTI-t. A helyszíni vizsgálat végéig, várhatóan szombat kora délutánig csak egy vágányon haladhatnak a vonatok Tatabánya és Szárliget között – tartalmazza a közlemény. A baleset miatt a Budapest– Győr– Hegyeshalom vonalon 10-15 perccel hosszabb menetidőkre kell számítani. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság azt közölte, hogy a baleset Tatabányán az alsógallai megálló közelében történt, mikor is egy személyautó ismeretlen okokból a sinekre hajtott.
A vonat hiába adott hangjelzést, már késő volt és bekövetkezett a tragédia. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szerint az autóban egy fiatal édesanya és lánygyermeke tartózkodott, akik a balesetben azonnal életüket vesztették. Az utasokért mentesítő járat érkezett, a tatabányai hivatásos tűzoltók segítséget nyújtottak a biztonságos átszállásban. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal