Sosem látott HATALMAS razziába kezd holnaptól a rendőrség, mutatjuk miket fognak nézni! - Magyarok, EZ most tényleg durva lesz!



Hatalmas razziába kezd holnaptól a rendőrség, mutatjuk mit fognak nézni! Elsősorban a biztonsági övek használatát nézik most. De ne nyugodjunk meg, egyáltalán nem csak ezt…. Március 23. és 26. között Magyarország egész területén a passzív biztonsági eszközök használatát fogják ellenőrizni a közutakon – írja a rendőrség oldala. Elsősorban a biztonsági öv, a gyermekbiztonsági rendszer, valamint segédmotorosoknál és motorkerékpárosoknál a bukósisak használatát vizsgálják a rendőrök. Természetesen a szabályokat nem azért kell betartani, mert rendőrségi ellenőrzés várható.
Saját magunk, családunk, és környezetünk érdekében ez kötelességünk. Mint ahogy a sebességkorlátok betartása sem csak akkor fontos, mikor tudjuk, hogy a rendőrség hol ellenőriz, hol vannak a rendőrségi trafipaxok. Ne legyünk meggondolatlanok, mert a közlekedés veszélyes üzem – egyetlen rossz döntés tragédiát okozhat! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal