Most közölte a MÁV! Szörnyű vonatbaleset történt ma este Magyarországon! Az 5 éves kis Marci, sajnos.. - Mutatjuk a megrázó részleteket:



Szörnyű vonatbaleset történt ma este Magyarországon! Halálos tragédia történt Nagykőrösnél. Halálos baleset történt péntek kora este Nagykőrösnél. A Mávinform beszámolója szerint a Szolnokról Kecskemétre tartó vonat halálra gázolt egy középkorú nőt és egy 5 éves kisgyermeket. A gépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között a vonat elé hajtott. A közösségi oldalon megosztott bejegyzésben a vonattársaság úgy fogalmazott, hogy a baleset miatt késések várhatók az érintett, Budapest-Cegléd-Szeged vonalon. Hozzátették:
Az utasokat vonatpótló buszok viszik Nagykőrös és Kecskemét között, a Volánbusz menetrend szerinti járatain Cegléd és Kecskemét között visszavonásig elfogadják a vasúti jegyeket és bérleteket. Az idei évben már több hasonló tragédia is történt a síneken, legutóbb Debrecenben gázolt halálra a vonat egy embert. Akkor egy férfi vesztette az életét.

AKTUÁLIS:

Főoldal