Most kaptuk a tragikus hírt Polgár ÁrpádrólMost kaptuk a tragikus hírt Polgár Árpádról! Kiderült, hogy Polgár Árpád balesetet szenvedett, és életveszélyes állapotban szállították kórházba. Polgárék a könnyeikkel küszködve meséltek életük talán legnehezebb heteiről. Elmondásuk szerint Árpád az otthonában szenvedett balesetet, amikor is a medencéből kilépve elcsúszott, és olyan durván beverte a fejét, hogy az agya a koponyájának ütközött, és bevérzett.
Az ilyen sérüléseket csak az esetek 10 százalékában élik túl maradandó károsodások nélkül „Árpi elcsúszott a teraszon, és arra rohantam oda, hogy nem kap levegőt, fennakadtak a szemei, és csak rázkódik a földön, mint akinek epilepsziás rohama van. Azt hittem, hogy megint a háta, mert egyszer már eltörte a gerincét. Azonnal üvöltöttem Daninak, hogy hívja a mentőt. Hat percen belül itt volt a mentő, akkor Árpi felpattant, elkezdett öltözni, látszott, hogy fogalma sincs, hogy hol van, semmiről nem tud. Rosszul lett, kijött belőle minden, ott találtak rá a mentősök, onnan sikerült a kórházba bevinni” – mesélte Tünde, aki pánikrohamot kapott a történtektől, fia volt a támasza. Az egykori luxusfeleség elmondása szerint Árpád az első 1-2 hétben azt sem tudta, hol van, Árpád pedig hozzátette, hogy sem a baleset napjára, sem az azt követő pár napra, de még a balesetet megelőző néhány napra sem emlékszik.
Habár Árpád közel négy héttel az esés után sokkal jobban van, hosszú rehabilitáció áll előtte, és nagyon kell vigyáznia magára, ugyanis mostantól a legkisebb fejsérülés is végzetes lehet. – Azt lehet mondani, hogy szerencsés ember vagyok, hiszen majdnem a fele meghal, a másik fele meg kissé korlátozott képességekkel rendelkezik. Hál' isten, én abba a 10 százalékba tartozom bele, akik úgy néz ki, hogy felépülnek – fogalmazott Árpád. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal