Most érkezett a hír Reviczky Gáborról!!!



Reviczky Gábor a rákról: nincs áttét, van remény. Reviczky Gábor lapunknak árulta el, hogy nemrég prosztatarákot diagnosztizáltak nála. Végre egy jó hír a bajban! A népszerű színművész, Reviczky Gábor nemrég árulta el lapunknak, hogy megtámadta szervezetét a gyilkos kór: prosztatarákkal küzd. A Mi kis falunk sztárjánál az év elején diagnosztizálták a betegséget, már meg is műtötték, sőt, a várva várt PET CT eredménye is megjött, ez alapján határozták el, milyen kezelés vár Gáborra.
– Sugár- vagy kemoterápia jöhet szóba, ám mivel itthon nincs még célzott kemoterápia, azt vissza fogom utasítani. Sajnos, a nem célzott kezelés az egész szervezetet érinti, remélem, erre nem lesz szükségem, elég lesz a sugárkezelés – bizakodott nemrég Reviczky, akinek az imái meghallgatásra találtak. A vizsgálat ugyanis szerencsére nem mutatott áttétet a színész szervezetében, így van remény, hogy eredményes legyen a Kossuth- és Jászai-díjas művészre váró kezelés. – Csak a két nyirokcsomóm van egy kicsit megduzzadva, de szerencsére a rákos sejtek nem szóródtak szét a szervezetemben. Célzott besugárzást fogok majd kapni, ám azt egyelőre még nem tudom, mikor kezdik a kezeléseket. Várok a soromra, mint – sajnos – nagyon sokan – fogalmazott a színész, aki bízik benne, hogy nem kell sokáig várakoznia. – A pandémia alatt volt egy barátom, akinél a vírushelyzet miatt késett a kemoterápia, és mivel későn kezdték meg a kezelését, nem lehetett segíteni rajta. Nála mondjuk áttétek is kialakultak, nálam azonban szerencsére nincs erről szó – fejtette ki a színész, aki régóta híve az alternatív gyógymódoknak is.
A mostani betegsége alatt is mindent elkövet, hogy különböző módszerekkel erősítse a szervezetét a kezelés sikere érdekében, illetve hogy a betegség ne térjen vissza. – Egy speciális olajsűrítményt használok, amelyhez nem egyszerű hozzájutni. Emellett persze, egyéb immunerősítőket és roboráló étrendkiegészítőket is szedek: van köztük olyan, amit csak a világ másik végéről tudok rendelni, mert itthon még nem kapható, olyan speciális alapanyagokból készül – magyarázta a színész. Reviczky egy pillanatra sem hagyja el magát, szinte folyamatosan dolgozik addig is, míg a kezelésre vár. – Hamarosan folytatódik a Mi kis falunk, júniusban pedig több filmben és sorozatban is forgatok egyszerre. Megcsináljuk az Oszlopos Simeont, folytatjuk a Hungarikumok nyomában sorozatot és a Mi kis városunkat is, amelyben magyarországi településeket mutatunk be. Ezek nagyon izgalmas feladatok, amiket izgatottan várok, hiszen szerencsére jól érzem magam és abszolút pozitívan állok a betegséghez. Tudom, hogy csak így lehet meggyógyulni – jelentette ki.

AKTUÁLIS:

Főoldal