Most derült ki Várkonyi Andreáról



Várkonyi Andrea mindig is egy kedves, szerethető személyiség volt, akit a tévénézők szívesen néztek, követtek nem csak a különféle műsorokban, de a közösségi oldalakon is. Mióta Mészáros Lőrinc felesége lett, azóta még nagyobb figyelem irányult a csodálatos műsorvezető felé, aki ma már nem csak ebből él, sikeres és tehetséges üzletasszony lett belőle. A nagy figyelem miatt tudatosan visszavonult a nyilvánosságtól, kevesebbet posztol közösségi oldalaira és kevesebbet mutatkozik különféle eseményeken is. Sőt, olvasni lehetett arról is, hogy baráti körét is szűkebbre cserélte az utóbbi években, sok mindenkiről kiderült ugyanis, hogy mégsem bízhat meg bennük.
Várkonyi Andrea azóta ha meg is mutatkozik bárhol, a fotósok kereszttűzébe kerül azonnal, teljes ruházatát, viselkedését kielemzik és hosszú ideig cikkeznek róla az újságok. Kevesen tudják róla, hogy 2020-ban megalapította a saját reklámügynökségét, ami sikeresen működik, mára már a cég 40 alkalmazottal üzemel. Az ügynökség a Mészáros-csoport tulajdonában lévő Andrássy úti villában található. A Várkonyi Andrea egyik munkatársa mesélt arról, hogy valójában milyen főnök a sikeres üzletasszony: – Andi sokat bejár, reggel érkezik, és dolgozik, amíg szükség van rá. A legjobb szakemberekkel vette körbe magát. Ő A FŐNÖK, DE NEM JÁTSSZA MEG MAGÁT, NINCSENEK ALLŰRJEI, MINDIG KEDVES.
– Egy a többiek közül, aki odafigyel a jó munkakörülményekre, a jó hangulatra is, pszichológusként tudja, ez utóbbi mennyire fontos a hatékonyság szempontjából.Várkonyi Andrea egy igazi szerethető főnök, akihez az alkalmazottak szívesen járnak be minden reggel, a kedvesség és bájosság, ami a televízió képernyőin keresztül sugárzik, Andrea valódi személyiségét tükrözik. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal