Kegyetlenül megaláztak és kifosztottak egy elhunytat a halottszállítók Székesfehérváron! Videó készült az esetről! - ITT vannak a döbbenetes felvételek:



A két férfi elosztotta egymás között a százezer forintot. Elítélte őket a bíróság. Lopás vétsége miatt állított bíróság elé a Székesfehérvári Járási Ügyészség két férfit, akik Székesfehérváron munkavégzés közben ellopták egy elhunyt nő pénzét. A vádirat szerint a két férfi halottszállítóként dolgozott, és tavaly december 30-án jelent meg az elhunyt nő lakásán. A gyászoló testvér fogadta őket, aki korábban testvére kézitáskáját az abban lévő százezer forint készpénzzel együtt a nappaliban álló kanapéján helyezte el a saját táskája mellett. Az egyik férfi a lakásba lépve a táskákra mutatott, hogy felhívja rájuk a társa figyelmét, majd az elhunyt testvére után ment a másik szobájába. A nappaliban maradt férfi átkutatta az elhunyt táskáját, kivette belőle a pénzt, majd a nadrágzsebébe rejtette.
Ezután a páros elvégezte a halott elszállításához szükséges teendőket, és elhagyta a lakást. A pénzt később elosztották egymás között. Az ügyészség közleménye szerint a százezer forintból lefoglalással 20 ezer megtérült. A vádlottakat az ügyészi indítványnak megfelelően közérdekű munkára ítélte a Székesfehérvári Járásbíróság. Íme a megrázó felvétel:

AKTUÁLIS:

Főoldal