Ebben a pillanatban érkezett! Tragédia! Hatalmas művészünket szállították kórházba! Szírénázva száguldott vele a mentőautó! Szörnyű, ami történt:Szomorú, ami történt: Hatalmas művészünket szállították kórházba! Szírénázva száguldott vele a mentőautó! Mutatjuk a részleteket: Galambos Lajos tegnap délután lett rosszul, méghozzá annyira, hogy mentőautóval kellett kórházba szállítani. A trombitaművészt lehetetlen elérni, az állapotáról az ügyvédje nyilatkozott a Blikknek. Az információt az egyik olvasója juttatta el a laphoz, aki a Lajcsi házához közeli földeken dolgozott. Ő figyelt fel a szirénázó mentőautóra, amelyik épp arra száguldott, amerre a művész birtoka is van. ,,Közelebb mentem kicsit én is, hogy lássam, mi történik.
Az újságban és a tévében is láttam, hogy beteg Galambos Lajcsi, de azt nem gondoltam volna, hogy ekkora a baj” – mesélt a történtekről az illető. ,,Nem telt el sok idő, újabb szirénázó mentő érkezett a házhoz. Akkor már tényleg megijedtem: hány emberhez kellett segítséget hívni? Végül a két mentőautó szinte egyszerre távozott, de csak az egyik ment szirénázva, a másik már nem. Abból gondolom, hogy csak az egyik szállított el valakit…” – tette hozzá. Lagzi Lajcsit nem lehetett elérni, a lap az ügyvédjétől kapott felvilágosítást. Arra kaptam felhatalmazást a családtól, hogy elmondjam: Galambos Lajos rosszul lett az otthonában. Méghozzá olyan mértékben, hogy – kifejezett kérése ellenére – a családtagjai mentőt hívtak hozzá. Ki is vonult a házukhoz az OMSZ egyik esetkocsija, majd nem sokkal később egy másik is érkezett.
Pontosan nem tudom, miért, csak annyit, hogy orvosszakmai oka volt a másik autó kihívásának: az első autó nem rendelkezett vagy kellő felszereltséggel vagy megfelelő személyzettel – magyarázta az ügyvéd, dr. Csontos Zsolt. – A mentősök aztán a kórházba szállítás mellett döntöttek. Hogy végül melyik kórházba vitték be, a székesfehérváriba vagy a tatabányaiba, egyelőre nem tudom, mert egy ideje én sem tudom elérni az ügyfelemet – tette hozzá. Mint arról korábban beszámoltunk, Galambos Lajos olyan súlyos betegséggel küzd, hogy amiatt a börtönbüntetését is elkerülheti.Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal