Borzalmas tragédia rázta meg Magyarországot nem sokkal ezelőtt! Erre senki nem volt felkészülve! Rengeteg a rendőr és a mentő a helyszínen!



Borzalmas tragédia rázta meg Magyarországot nem sokkal ezelőtt! Erre senki nem volt felkészülve! Rengeteg a rendőr és a mentő a helyszínen! A tragédiáról még tegnap este számolt be a Delta Hírek facebook-oldalán. Egy kisgyermek volt az áldozat. Akkor még – az első híradások idején – nem lehetett tudni pontosan mi történt, a környező lakók csak azt látták, hogy rengeteg rendőr érkezett.
„Rendőrök és mentők lepték el az egyik várpalotai lépcsőházat hétfőn este – tudtuk meg olvasónktól. A helyszínen egy mentőautó, több rendőrautó és egy ügyeletes orvosi kocsi áll. A helyiek úgy tudják, egy kisgyerekkel történhetett tragédia, de egyelőre csak találgatják, mi történt. Kerestük a rendőrséget az esettel kapcsolatban, akik későbbre ígértek választ. Amint újabb információkat megtudunk, frissítjük cikkünket. 19:38: újabb rendőrautó és nyomozók érkeztek a helyszínre. A mentő üresen ment el. 19:53: fehér helyszínelő ruhába öltözött rendőrök mennek be a lépcsőházba.
Az épületet szalaggal lezárták. 20:09: Veszprémből újabb bűnügyi technikusok és a megyei főkapitányság vezetője is a helyszínre érkezett. 21:02: a rendőrök két kisgyermeket kísértek ki a házból, majd elvitték őket” – írta a portál a Facebookon. 

AKTUÁLIS:

Főoldal