AJÁNDÉK ERZSÉBET UTALVÁNY HÚSVÉTRA A NYUGDÍJASOKNAK?! EZT TUDNIA KELL HA JÖN A KÉZBESÍTŐ!AJÁNDÉK ERZSÉBET UTALVÁNY HÚSVÉTRA A NYUGDÍJASOKNAK?! EZT TUDNIA KELL HA JÖN A KÉZBESÍTŐ! Több internetes portálon olvashattuk már a hírt, hogy Húsvétra ismét Erzsébet utalvánnyal kedveskedik a kormány a magyar nyugdíjasoknak, illetve egészen pontosan csak a hölgy nyugdíjasok kapnak most Erzsébet utalványt, amit szinte bármelyik nagyobb üzletben elkölthetnek, hiszen az Erzsébet utalványoknak rengeteg elfogadóhelyük van az országban. A hír szerint a pontos összeg még nem ismeretes, 5 és 15 ezer forint közötti húsvéti Erzsébet utalványról van szó.
Sokan már előre örülnek az ajándéknak, ami nem is meglepő hiszen 2020 karácsonykor a kormány meglepte a magyar nyugdíjasokat fejenként egy egy 10 ezer forint értékű Erzsébet utalvánnyal. Akkor a férfiak és a nők egyaránt kaptak, sőt mindenki megkapta, aki bármilyen nyugdíjszerű ellátásban részesül így több, mint 2 millió ember örülhetett a karácsonyi ajándéknak. Nos sajnos el kell keserítsük a nyugdíjasokat, a húsvéti Erzsébet utalványról szóló hírek nem valódiak, valaki csak ezzel szórakozik, hogy hitegeti a magyar nyugdíjasokat! A hír nem igaz, átverés, senki ne dőljön be! Nem osztanak utalványt sajnos! A Pénzcentrum konkrétan utánajárt a hírnek, tájékoztatást kértek a Nemzetgazdasági Minisztériumtól, ahol elmondták, hogy nem lesz húsvéti Erzsébet utalvány, most nem készülnek semmi ilyesmivel! Viszont elárulták, hogy milyen plusz pénzre számíthatnak idén a nyugdíjasok!
TEHÁT NEM LESZ IDÉN HÚSVÉTKOR AJÁNDÉK ERZSÉBET UTALVÁNY, de sajnos ez a hír nem mindenkihez fog eljutni, a rossz emberek pedig ismét egy remek alkalmat találnak arra, hogy pénzt szedjenek ki, idős, nyugdíjas, jóhiszemű emberekből! Ha bárki megjelenik Önnél, hogy ajándék Erzsébet utalványt hozott, még véletlenül se engedje be, ne beszélgessen vele, zárja be az ajtót azonnal! Könnyen lehet, hogy megjelennek Önnél is néhány Erzsébet utalvánnyal és valami egészen új szöveggel próbálkoznak, majd kézbesítési díj sbt, de ne higgyen nekik! NINCS IDÉN AJÁNDÉK ERZSÉBET UTALVÁNY! Kérjük adja tovább ezeket az információkat Ön is minél több embernek! Előzzük meg az átverést! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal