1 perce érkezett: Feljelentik Orbán Viktort, azért amit tett! Ez nagyon durva! - ITT vannak a pontos részletekA független képviselő szerint Orbán hivatali visszaélést követett el. „Hivatali visszaélés miatt feljelentést teszek a miniszterelnök ellen. Többen teljesen jogosan szóvá tették, hogy ezt a bűncselekményt követte el a kormányfő, amikor a tervezettnél másfélszer hosszabb (!) útvonalra , ezer kilométeres (!) kitérőre kötelezte a »honvédségi« utasszállító repülőgépet, csak mert ő Toszkánába ment családi kirándulásra” – írja friss Facebook-bejegyzésében Hadházy Ákos.
Annak ellenére teszem meg a feljelentést, hogy gondolom, lesz olyan kollaboráns ügyész, aki elutasítja majd a nyomozást valamilyen egészen furcsa, jogsértő logikát alkalmazva (általában a legnyilvánvalóbb eseteknél azt szokták mondani, hogy nem lehet bizonyítani, hogy az elkövető szándékosan cselekedett, vagy nem volt tudatában annak, hogy bűncselekményt követett el. ) Mint arról beszámoltunk, a honvédség repülőgépével utazott Toszkánába Orbán Viktor, akit a 24.hu olvasója Firenze belvárosában fotózott le felesége, Lévai Anikó társaságában.
A miniszterelnök február 27-én, hétfőn Kairóba ment a honvédség 604-es jelzésű Airbus repülőgépével, amely szerdán szállt fel az egyiptomi fővárosból, de nem rögtön Budapestre tartott, hanem egyórás kitérőt tett az olaszországi Pisába. A miniszterelnök sajtófőnöke szerint az olaszországi kitérő magánprogram volt.

AKTUÁLIS:

Főoldal