Vonzás Törvénye: ÍGY vonzd magadhoz a pénzt 4 lépésben! Csupán ennyit kell tenned!



Szeretnél annyi pénzzel rendelkezni, ami bőven fedezi a kiadásaid és emellett még megfelelő életszínvonalat is nyújt neked? A hosszú évekig tartó megtakarítások helyett a vonzás törvényével elérhető mindez és csupán 4 dolgot kell megtenni érte. Megváltozik az életed, ha hiszel benne! A Vonzás Törvénye mindenki számára ott van. Azok a dolgok, amelyek most távolinak, elérhetetlennek tűnnek, apró stratégiákkal az életünkbe ivódhat, csupán akarni kell és el kell hinni, hogy a miénk lesz! Íme a 4 tipp, amely anyagi bőséget teremt az életedbe!
1. Használj citrin követ!
A citromsárga kő bármelyik ezoterikus boltban beszerezhető, ez az a drágakő, amely a pénzügyi bőséget jelképezi. Tartsd minden nap magadnál ezt a követ, táskádban, szobádban, a lényeg, hogy bárhová mész, melletted legyen. Képzeld el azt, hogy nem egy követ, hanem egy köteg pénzt szorongatsz és nagyon vigyázol rá, őrizgeted, és mindenhová magaddal viszel, hogy biztonságban legyen. Nézd meg minden nap, vedd a kezedbe és szorongasd néhány percig, közben pedig képzeld magad elé, hogy mennyi pénzed van, és hogy mi mindent veszel majd belőle.
2. Adj hálát és mondj áldást az Univerzumnak!
Ez a másik legfontosabb lépés. Tehát, ha úgy könnyebb neked, írd fel egy lapra, mi mindenért vagy hálás (egészséged, családod, az ágy amin alszol, stb.), mindent írj fel, ami épp eszedbe jut. Ettől a naptól kezdve minden nap írj hála listát, a legjobb, ha minden alkalomra beosztasz 10 pontot. Ezzel a módszerrel gyakorlod a hálát és megtanulod meglátni a szépségeket és bőségeket az életedben. Ha képes leszel hálás lenni az Univerzumnak azért, amid van, akkor érhetsz nagyobb szintre. Ha veszel egy csésze kávét mondj érte hálát, hogy meg tudtad venni, ha veszel egy kenyeret, mondj érte hálát, hogy volt rá pénzed. Ha minden nap eszerint cselekszel, meglátod, az Univerzum megjutalmaz téged!
3. Ne irigykedj!
Ne légy önző, ha mások anyagi jólétét látod. Ha látsz egy luxusautót, drága nyakláncot vagy egy gazdag embert, csábító lehet, hogy irigy légy minderre. Ehelyett próbálj meg örülni! Az Univerzum azért mutat neked ennyi drága holmit és embert, hogy megmutassa a gazdagságot neked. Minden alkalommal mosolyogj, légy vidám, és az irigykedés és a rossz gondolatok helyett mondj köszönetet mindenért, mintha a tiéd lenne. Ha egy ismerősöd újságolja a legutóbb vett drága dolgát, mondd neki szívből, hogy örülsz a sikerének, és jó látnod, hogy boldog! Bármennyire nehéz is, tedd meg, mert az életed csak így tud megváltozni!
4. Merj álmodni!
Sok ember ott hibázza el, hogy miért álmodozzak, úgysem lehet esély arra, hogy az enyém legyen, nem élem bele magam… Ez a rossz hozzáállás, ugyanis az álmodozásokkal, a képzeletekkel jelet küldünk az Univerzumnak. Olyan ez, mint egy levél, ami azt tartalmazza, amit szeretnénk, ő pedig teljesíti. Merj álmodni, mert az álmok álmodói meglátják a holnapot!
Ha mind a 4 feladatot végig csinálod, és mindvégig van benned hit, hogy igen, sikerül amit szeretnél, meglátod majd, megváltozik az életed. Egy kutatásban a gazdag és sikeres embereket vizsgálták, miként értek el anyagi jólétet. A megkérdezettek 98 %-a hasonlóan cselekedett, elhitték, hogy az övék lehet, nagy álmokat dédelgettek, nem voltak irigyek másokra és értékelték azt, amijük van. Ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel, mert biztosan szükségük van nekik is rá! Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb! Legyen szép napod!

AKTUÁLIS:

Főoldal