RENDKÍVÜLI! Ilyen még nem fordult elő hazánkban! Valóságos roham indul a boltokban: Mindenki EZT a terméket keresi és viszi halomszámra! Drámai az oka:



Végre egy jó hír érkezett: Ettől valószínűleg roham indul majd meg a boltokban: ha minden igaz, hamarosan jelentősen, akár 20 százalékkal is csökkenhetnek a tejtermékek árai, s különösen a tejért, a vajért és a sajtokért kell majd kevesebbet fizetnünk. A Tej Terméktanács adatai szerint az Európai Unióban már hónapok óta csökken a vaj, a tejszín és a sajtok ára, ami elkerülhetetlenné teszi, hogy hozzánk is begyűrűzzön az árcsökkenés. Az RTL Híradója szerint a decemberi, 222 forintos átlagos tejfelvásárlási ár hamarosan 180 forint is lehet, ami 20 százalékos csökkenésnek felel meg.
Mindezt a hazai termelők sem hagyhatják figyelmen kívül, azaz kénytelenek lesznek ők is követni a nyugati tendenciákat. Egy hónapja írtunk arról, hogy a legegyszerűbb menzás ételünk, a sajtos-tejfölös tészta is luxus lett az elszálló árak miatt. Úgy tűnik, hamarosan olcsóbban is elkészíthetjük majd ezt a fogást. Forrás/24.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal