Stohl András a színfalak mögött omlott össze, és tört ki zokogásban. Szörnyű, ami történt: 💔😢



A színfalak mögött omlott össze, és tört ki zokogásban Stohl András..! Szörnyű, ami vele történt: A színész kegyetlen őszinteséggel mesélt több évvel ezelőtti balesetéről. Elárulta: akkor úgy érezte, a karrierje is kettétört. Stohl András magánéletében és karrierjében is hatalmas törést jelentett, amikor 2010-ben Fót közelében balesetet okozott, melynek következtében később 10 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték. Végül öt hónapot kellett a rácsok mögött eltöltenie, jó magaviselettel szabadult, a történtek azonban érthetően rendkívül mély nyomot hagytak benne.
Ami történt, az elkerülhetetlen volt. Stohl András színész-műsorvezetővel Kadarkai Endre beszélgetett Szavakon túl című műsorában, amelyben népszerű színészek, zenészek, televíziósok vallanak önmagukról. Rettenetesen sajnálom, ami történt, és nagyon szégyellem magam– mondta akkor Stohl András, aki a színházból hazafelé, Fótra tartott, amikor megtörtént a baj. – Ami velem történt, az elkerülhetetlen volt. Ha nem akkor történik, akkor megtörtént volna később, és ha nem így, akkor rosszabbul... – mondta a balesetről Stohl András, aki elárulta, hogy a baleset miatt elvesztette az X-Faktor vezetését, és a Tűzvonalban-t, amit rettenetesen bánt.
Ami pozitív érzetet adott az azt volt, hogy senki nem fordult el tőlem.A legnehezebb pillanatokról így vallott: A baleset utáni első színpadra lépéskor a közönség szemébe kellett nézni. Na, az kemény volt. Amikor kijöttem akkor volt zokogás, meg összeomlás, meg minden...

AKTUÁLIS:

Főoldal