Most jött a drámai hír! Eldobta az életét Éva Rezesova.. aki tíz éve 4 magyar ember életét vette el a luxus bmw-vel! - Mutatjuk a megdöbbentő részleteket:



Eldobta az életét Éva Rezesova.. aki tíz éve 4 magyar ember életét vette el a luxus bmw-vel: A mentősök és tűzoltók törték rá az ajtót Eva Rezešová Varholíkovára kassai otthonában, miután az édesanyja értesítette az ügyeletet – közölte a Plus 7 DNÍ hetilap alapján a parameter.sk. Eszerint december 14-én mentőegységek szálltak ki a kassai lakáshoz, ahol Rezešová tartózkodott. A lap forrása szerint a nő ittas állapotban hívta fel édesanyját azzal, hogy ártani akar magának, majd letette a telefont, édesanyja pedig már nem tudta visszahívni.
Ekkor értesítette a mentőket, és mivel Rezešová nem reagált, a tűzoltók törték be a lakás ajtóját, akik eszméletlen állapotban találták a nőt. A kassai rendőrség a lapnak megerősítette, hogy a mentőegységek 2022. december 14-én kiszálltak egy kassai lakáshoz, mert a bejelentő nem tudott kapcsolatba lépni az ott tartózkodó személlyel. A lap a forrására hivatkozva azt írja, Rezešovát kórházba szállították, ahol elismerte, hogy gyógyszereket vett be és alkoholt ivott rá. Végül december 19-én engedték haza.
A nő családja nem kívánt nyilatkozni a lapnak. A most 45 éves szlovák milliomosnő tíz évvel ezelőtt az M3-as autópályán a BMW-jével ittasan, 165 kilométer per órával hátulról belerohant egy másik autóba, amelyben emiatt négyen meghaltak. Az ügy akkoriban nagy port kavart, a nő tárgyalásait a hazai és a szlovák média is végigtudósította. Rezešovát a bíróság kilenc évre ítélte, végül a jó magaviselete miatt már hat év után, 2018-ban szabadult Budapesten.

AKTUÁLIS:

Főoldal