Kitálalt! 21 év után elárulta az IGAZSÁGOT Zámbó Jimmy testvére! "NEM! Nem lőtte fejbe magát a testvérem, EZÉRT halt meg a drága Jimmy..!" Gyomorforgató és egyben sokkoló ami MOST KIDERÜLT! Mutatjuk a videót!



Zámbó Marietta interjút adott a Mokkában, amiben kitért arra is, hogy szerinte Zámbó Jimmy nem úgy halt meg, ahogy a rendőrség megállapította. Eredetileg Zámbó Jimmy-megemlékezésnek indult, ám afféle összeesküvés-elméletbe fordult át a Mokka riportja, amiben Zámbó Marietta beszélt öccse, Zámbó Jimmy bő húsz évvel ezelőtti haláláról. Marietta eleinte arról beszélt, mennyien látogatják az öccse csepeli síremlékét, hogy a rajongók még két évtized után is milyen hűségesen ápolják kedvencük emlékét. Majd a riporter kérdésére, miszerint fel lehet-e dolgozni egy ilyen veszteséget, meglepő választ adott. „Nem. Nem, mert nem tudjuk konkrétan, hogyan halt meg. Ha tudnánk, hogy autóbaleset vagy ilyesmi... De hogy nem lőtte magát fejbe, az is biztos. Ez most már nyílt titok. Ennyi.
Többet nem akarok erről beszélni, úgyis majd egyszer megtudja a világ” – fogalmazott titokzatosan a Mokkában Marietta. A felvetése nem újkeletű, az elmúlt években sokan kételkedtek Jimmy halálának pontos okaiban, a rendőrség azonban megállapította, hogy az énekes lőtte magát fejbe a Berettájával, mert bár kitárazta a fegyvert, azt elfelejtette, hogy maradt még egy golyó a csőben. Marietta véleménye azért is megosztó, mert mint ismeretes, a végzetes január 2-i hajnalon Jimmyn kívül csak a felesége, Edit asszony, a család azóta elhunyt barátja, Hulé Éva, és az ötéves fiuk, Adrián tartózkodott a szobában. Marietta a Mokkában azt is elmondta, hogy Jimmy gyerekeivel tartják a kapcsolatot, míg Edit asszonnyal nem. A teljes interjút alább tekinthetik meg:

AKTUÁLIS:

Főoldal