Horrorbaleset történt ma reggel! 😭⚠️Sajnos az áldozatok között van a híres magyar tévés és kislánya, aki.. Íme a videó: Csak erős idegzetűeknek!



Hárman vesztették életüket kedden hajnalban abban a balesetben, amely a 6-os számú főúton történt Szentlőrincnél – adta hírül a Police.hu. A tájékoztatás szerint eddig tisztázatlan okból és körülmények között nem sokkal éjfél után a 6-os számú főúton Szentlőrincnél egy személykocsi áttért a szemközti sávba, és összeütközött egy szemből érkező autóval, majd a járművekről leszakadó alkatrészek egy teherkocsinak is nekiütköztek. A baleset során mindkét autó sofőrje, valamint az egyik autó utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Eddig meg nem erősített információk szerint az áldozatok között van az egyik magyarországi kereskedelmi televízió munkatársa Z. András és annak 10 éves kislánya is. A cikkünket frissitjük.
Forrás
@miloos13 #hungary #autobahn #unfal #cars #people #balkan #srbija #fy #fyp #viral #trending #life #tiktok ♬ Originalton – Turboducks

AKTUÁLIS:

Főoldal