DRÁMA a Gáspár családban! Kiderült, mi történt pontosan. EMIATT a nő miatt költözött el Gáspár Győző



Gáspár Bea azt mondja: lehet, egy roma nőnek le kéne nyelnie, ha a férje megcsalja, de ő bizony nem így gondolja. És ennek tanújelét is adta. Gáspár Bea szerint a roma kultúra úgy tartja, egy roma nőnek le kell nyelnie, ha a férje megcsalja. Gáspár Győző felesége azonban ezzel soha nem értett egyet. Így amikor Győzi megcsalta, a férfinek el is kellett költöznie otthonról. – Ez egy legenda, mert nem kell eltűrni. Elvárás, hogy tűrjél sokat. Nem vagyok a roma közösség tagja, mindig a periférián mozogtam. Ezt lehet, hogy egyes asszonyoknak el kell tűrnie, mert az anyósa vagy az apósa ott van a háttérben, és azt mondják, hogy ezt meg kell bocsátani a gyerekek miatt.
A végtelenségig viszont nem. Én akkor sem tűrtem el a megcsalást. A valós megcsaláskor ugyanis nem forgott a kamera. Győzőnek volt nője, külön is költözött akkor tőlem – mesélte, hozzátéve: annak idején nehezen tudott túllépni férje hűtlenségén. Sokat beszélgetett édesanyjával, anyósa pedig egyfolytában sírt, hogy mi lesz a gyerekekkel. Egyébként a házaspár nagyobbik lánya, Evelin már korábban is beszélt erről, egy tévéműsorban szólta el magát, hogy az apja egy valóságshow-főhőssel csalta az anyját. Történt ugyanis, hogy Hajdú Péter a műsorában megdicsérte Győzit, hogy Bea az egyetlen nő az életében. Erre csattant fel Evelin. – Dobjuk ezt a témát szerintem! Volt a ValóVilágban az a … – mondta a nagyobbik Gáspár-lány. De Győzi sem tagadta a dolgot. – Akkor 17 éves volt a lány, összeszedtem a cuccom, nem érdekelt, hol tartott a Győzike show, beleszerelmesedtem, és otthagytam a családomat . VV Gigi: nem én voltam! Viszont az érintett VV-szereplő lány tagadta, hogy bármi köze lett volna Gáspár Győzőhöz.
– Volt egy Ildikó nevű szeretője, amit aztán velem mosott össze, mert kapóra jöttem – állította a lány, aki ma már teljesen más utakon jár. Viszont Győző kitartott amellett, hogy VV Gigibe volt szerelmes, és miatta még Beát is el tudta hagyni. – Valóban így volt, ebbe a lányba én halálosan szerelmes voltam. Teljesen elvette az eszemet – nyilatkozta akkoriban Gáspár Győző, aki azt viszont cáfolta, hogy testi kapcsolat is lett volna köztük. Bár ez nem rajta múlt, ő nagyon szerette volna, ha kialakul köztük több is, de a lány ezt nem akarta. – Akkor ez rosszul esett, de még egyszer nem tenném kockára a házasságomat – mondta Győzike. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal