Borzalmas tragédia történt 😭⚠️: Sosem találnád ki, kiket gázolt halálra a vonat, mutatjuk a megrázó részleteket...



Borzalmas tragédia történt! Sosem találnád ki, kiket gázolt halálra a vonat, mutatjuk a megrázó részleteket: Egy 10 éves kisfiú meghalt, 9 éves barátja pedig súlyosan megsérült, mikor elgázolta őket a vonat. Borzalmas tragédia történt Németországban: két kisfiút elütött a vonat és métereken keresztül vonszolta őket. A 9 és 10 éves gyereket a nyugat-németországi Recklinghausen városában, a Ruhr-vidék ipari régiójában több száz méteren keresztül hurcolta egy tehervonat. A 10 éves kisfiú azonnal meghalt, 9 éves barátját súlyos sérülésekkel szállították kórházba, és már nincs életveszélyes állapotban. A rendőrség szóvivője szerint mindkét fiú Recklinghausen városából származik, és azt is megerősítették, hogy több fiatal is érintett a balesetben, de további részleteket nem közöltek.
A balesettel kapcsolatban kevés részlet ismert, azonban a helyi média szerint körülbelül 35 tűzoltó és mentős vonult ki a baleset helyszínére, egy korábbi ipartelep közelében. Herbert Reul, Észak-Rajna-Vesztfália belügyminisztere a következőket mondta a sajtónak: "Szörnyű. Gyerekeket ütött el a vonat, borzalmas, ami itt történt, és csak remélni lehet, hogy a szülőknek lesz erejük leküzdeni ezt nagy szerencsétlenséget. Azt, hogy miért történhetett meg mindez, senki sem tudja, de a meghalt kisfiút ez már nem is hozná vissza." Júniusban öten meghaltak és 44-en megsérültek, miután egy vonat kisiklott Németország déli részén. A katasztrófavédelem dolgozói holttesteket találtak a vonat romjai alatt, miközben a daruk felemeltek egy kocsit, amely legördült a sínekről.
A regionális vonat észak felé tartott Münchenbe, amikor a baleset történt, és Garmisch-Partenkirchen közelében siklott ki, a Loisachauen ipari park közelében. Több kocsi felborult, néhány pedig leesett a töltésről. Sok diák volt a fedélzeten, amikor a vonat kisiklott a népszerű Garmisch-Partenkirchen síközpont közelében. A horrorbaleset csak néhány nappal azután történt, hogy Németország új, kedvezményes vasúti jegyet adott ki, hogy polgárait a vonatozásra ösztönözze, és azt mondták, a vonat "nagyon zsúfolt volt, és sokan használták, ebből fakad a sérültek száma". Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal