A 250 kg-mos nőnek gyereke született! A “kisbaba” 18 kilóval jött a világra! Még az orvosok sem hittek a szemüknek! - Íme a világ legnagyobb kisbabája:A 250 kg-mos nőnek gyereke született! A “kisbaba” 18 kilóval jött a világra! Íme a világ legnagyobb kisbabája: Megdöbbentő fotók kerültek fel az internetre egy ausztrál nőről, és az újszülött “kisbabájáról”. Bármilyen hihetetlenül is hangzik, de a baba több mint 18 kg-mal jött a világra. Az orvost és a nővéreket is sokkolta a dolog, akik arra számítottak, hogy hármas ikrek érkeznek.
A baba súlya nem egészen véletlen, ugyanis az édesanyja is 250 kg. Az orvos császármetszést hajtott végre, hogy enyhítsék a szülés fájdalmait, mert másképp hatalams megpróbáltatás lett volna.

“Bár sok anyukával volt már dolgom, akinek problémája volt az elhízással, de ez mégis egy egészen kivételes szülés volt. Azt gondoltam, hogy 2-3 gyereket fogunk világra hozni, de meglepetésünkre csak egy óriás baba született.” – nyilatkozta az orvos.
Jelenleg a kisbaba vilárgrekorder, ugyanis ő a legnhezebb újszülött, aki valaha a világra jött. A korábbi rekordot egy Dél Afrikai gyerek tartotta, aki 1839-ben 17,6 kg-mal született.
Sok egészséget kívánunk a babának, az édeanyának pedig hatalmas erőt és kitartást, hogy felvegye a kórós elhízás elleni harcot!

AKTUÁLIS:

Főoldal