Tragikus hírek jöttek: Nem küzd, beletörődött a most diagnosztizált súlyos betegségébe Gáspár Bea!Gáspár Beáról nem olyan rég derült ki, hogy cukorbetegséggel küzd. Családjában sajnos mind anyai, és mind apai ágon előfordult ez a betegség, sőt sajnálatos módon, a nagyszülők halálát is ez okozta. Tavaly nyáron fény derült arra, hogy Bea és Evelin is örökölte a hajlamot, sőt akkor azt lehetett olvasni, hogy Beán már komolyan jelentkeztek a tünetek. Gáspár Beáék családjában mind anyai, mind apai ágon sajnos komoly hagyománya van a cukorbetegségnek.
Sőt, a nagyszülők halálát is ez a kór okozta. Bea, és már Evelin örökölte a hajlamot, sőt Beán már komolyan jelentkeztek a tünetek. “Reggelente nem tudok kikelni az ágyból. Tíz óra előtt képtelen vagyok felkelni. Hiába alszom bármennyit , mégis állandóan fáradtnak, levertnek érzem magam”– mesélte akkor a Kiskegyednek a betegség egyik legjellemzőbb tünetét Bea. Azt, hogy most hogyan áll a betegséggel a Konyhafőnök VIP nyertese nem tudjuk, azt viszont igen, hogy Ő is és lánya, Evelin is csodás változáson ment át.
Evelinnek mindennapi élete lett a sport, rengeteget fogyott, csodálatosan karcsú lett. És azt is tudjuk, hogy bár ez egy nagyon félelmetes betegség, ők sincsenek egyedül. Erős Antónia, Kovács Áron, Lang Györgyi, sőt, még Salma Hayek is érzékeny a cukorra. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal