Szörnyű hír érkezett! Újabb rendőrt késeltek meg a mai napon, mutatjuk a részleteket:Megkéseltek egy rendőrt tegnap este az egyik Fejér vármegyei település egyik társasházában, A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt indított eljárást a 16 éves fiúval szemben. A Központi Nyomozó Főügyészség tájékoztatása szerint egy 16 éves lány nevelőapja kért rendőri segítséget a hétfő óta távollévő gyermekével kapcsolatban, aki épp akkor jelent meg a barátjánál.
A fiatal lány és a barátja épp el akarta hagyni az ingatlant, amikor a rendőr megjelent a lépcsőházban. A rendőr a lépcsőház egyik lépcsőfordulójában igazoltatni akarta őket, azonban a fiatalkorú fiú a rendőr felszólítását figyelmen kívül hagyva, ki akarta vonni magát az intézkedés alól és megpróbált elfutni. A rendőr ekkor megpróbált testi kényszert alkalmazni, de a fiú folyamatosan próbálta lerúgni magáról a rendőrt, valamint több alkalommal ököllel is meg akarta ütni. Amikor a rendőr megkezdte a fiú bilincselését, a támadó hirtelen egy késsel akarta megszúrni az intézkedő rendőr lábszárát.
Az intézkedés alatt végig agresszívan viselkedő elkövető ellenállását egy a lépcsőházban lakó, szolgálaton kívüli rendőr segítségével lehetett csak megtörni. A hivatalos személy nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség elrendelte a fiatalkorú fiú őrizetét és gyanúsítottként hallgatja ki felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal