Szívfájdító ÚJ fejlemények! Búcsúzik az ország! Ő volt a fiatal, 29 éves rendőr, akit éjszaka halálra késelt egy őrült.. (Fotó!) - Nyugodj Békében Péter!



Mély gyászba borult a magyar rendőrség, szeretett kollégájukat vesztették el. Borzasztó ámokfutásba kezdett egy őrült férfi tegnap este a XI. kerületben. A helyszínre kiérkező három rendőrt is megkéselt, közülük az egyik, a 29 éves Baumann Péter életét vesztette. Lapunk információ szerint kétszer is szíven szúrta őt a támadó. A magyar rendőrség mély gyászba borult, sokan csak reggel értesültek kollégájuk haláláról. “Szolgálatteljesítés közben vesztette életét Baumann Péter r. főtörzsőrmester, a Budapesti Rendőr- főkapitányság XI. Kerületi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja.
Baumann Péter r. főtörzsőrmestert 2023. január 12-én éjszaka intézkedés közben késsel sebezte halálraegy őrjöngő férfi Budapest XI. kerületében. A rendőrségi épületeken fekete zászlóval, a szolgálati gépjárműveken gyászszalaggal tisztelgünk munkatársunk helytállása előtt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság és Magyarország rendőrsége mély megrendüléssel osztozik az elhunyt kolléga családjának fájdalmában.

AKTUÁLIS:

Főoldal